Green coinDarkgreen coinPurple coin

Vi förbättrar finansiering för små och medelstora företag

Våra samarbetspartners

En smart tjänst för företagsfinansiering

Vi har skapat en tjänst designad utifrån små bolags behov. Genom att utnyttja data som redan är tillgänglig, med en intelligent plattform, kan vi göra en snabb kreditbedömning och automatisera de flesta manuella steg. Det gör processen enkel och transparent. Vi har inga krångliga formulär, och vi visar vår bedömning av ditt företags kreditutrymme direkt. Vi har även automatiserat återbetalning och även bokföring för de system vi stöder. För företagare innebär det en snabb och enkel tjänst. För de flesta företag blir vår finansiering mycket kostnadseffektiv i jämförelse med andra aktörer. Vi har en tydlig avgift och aldrig någon bindningstid.

Vår vision

En framtid där data möjliggör snabb och rättvis finansiering för små företag. Det gör att små företag kan syssla med sin verksamhet och passion istället för att oroa sig för hur de ska finansiera sin verksamhet. Det finns många sätt att finansiera sig idag – de flesta är manuella, tar lång tid och är designade för större bolag med lång kredithistorik. Det vill vi förändra.

Coins

Om Mynt

Mynt startades 2017 av ett team med erfarenhet av att både utveckla och växa digitala finansiella tjänster. Som företagare känner vi också väl till komplexiteten för små företag att få lån. Både de långsamma processerna hos traditionella banker och de höga avgifterna från diverse finansbolag. Vi var övertygade att det med den digitala data som finns tillgänglig, i synnerhet i bokföringssystem, går att göra en helt digital produkt, utan formulär eller pappersarebete. Med en intelligent kreditbedömning, kan vi dessutom erbjuda lån till fler företag, och med bättre villkor än konkurrenterna. Mynt har flera externa delägare däribland Svea Ekonomi. Mynt är registrerat hos Finansinspektionen och är medlem hos Findec och SUP46.

Ledning

Oval purpleJohan ObermayerCOO, Risk & Operations
Oval purpleBaltsar SahlinCEO, Business Development
Oval purpleMagnus WidebergCTO, Head of Tech
Oval purpleEdvinas DaugirdasTechnical lead
Oval purpleMartin HolmbergPartnerships and Business Development
Oval purpleKristen WistedtHead of Customer Success
Oval purpleOmar TümerHead of Credit
Oval purplePeter NilssonDeveloper

Kom igång idag!

Se ditt kreditutrymme på 3 minuter, helt gratis. Gör uttag direkt genom företagslån eller fakturalån. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.