Partnerskap

Vi jobbar aktivt med partners för att tillsammans skapa bästa möjliga kundvärde. Vi kombinerar hög teknologi med sunt förnuft för att skapa ett bättre finansiellt alternativ för små och medelstora företag

coins

Borkföringssystem & Fakturasystem

Många företagare ser digitala tjänster som bokföringssystem och fakturasystem som deras nya “hem” för finansiella ärenden. Därför är det passande att erbjuda finansiering direkt i dessa system. Exempel på system där Mynt är integrerat med är PE Accounting och Visma eEkonomi. Mynt jobbar aktivt med partners för att gemensamt erbjuda bra finansieringslösningar, där Mynt tar hand om den tekniska lösningen och all administration. De produkter som kan integreras är fakturaköp, fakturabelåning och företagslån. Normalt jobbar vi tillsammans med vår partner för att hitta sätt att göra kundupplevelsen så bra som möjligt och vi väljer normalt ut vilka produkter som passar bäst i varje samarbete. Är du en potentiell partner som vill komma i kontakt med oss ber vi dig emaila till info@mynt.se eller per telefon 010-198 0300.

Förmedlare

Mynt jobbar idag med förmedlare av olika slag, både digitala eller personliga. Exempel på förmedlare som Mynt samarbetar med är Fakturino och Lendo. Finansiering för små och medelstora företag är ett område som växer starkt i Sverige och där Mynt har mycket konkurrenskraftiga produkter. Samtidigt är vi alltid tillgängliga för att ha en personlig dialog med våra kunder. Är du förmedlare och en potentiell partner som vill komma i kontakt med oss ber vi dig emaila till info@mynt.se eller per telefon 010-198 0300.

Kontakt

Kontakta oss görna för att diskutera möjligheter kring partnerskap!