Företagskort som automatiserar utläggshantering.
Slipp tråkiga utläggsrapporter och strul med kvitton. Mynt automatiserar bokföringen med integrationer i realtid till alla stora bokföringssystem.

Några av våra härliga kunder

logoBreakit
logoMentimeter
logoAnts
logoTingent
logoVogue
logoDooer
logoQueenslab
logoAdway
logoUpsales
logoSetly
logoNetJobs
logoPeAccounting
logoSocietyIcon
logoLampGallerian

Fler grymma fördelar.

Flexibel kredit på kortet.

Jämna ut kassaflödet, eller betala i efterskott med flexibel kredit på kortet.

Maila in digitala kvitton.

Vidarebefordra emails med digitala kvitton för automatisk matchning mot köp.

Rabatter och cash-back.

Få rabatter och cash-back på köp hos våra utvalda partners. En trevlig förmån.
Några av våra nöjda kunder.
Gör som hundratals andra företag och kom igång med Mynt idag.
Mynt på Trustpilot
starsMyntGreenBackground
logoUpsalesCardTestimonialOnGreen
Att hantera kortköp och privata utlägg gjorda av våra anställda har alltid varit onödigt krångligt och tidskrävande, både för företaget och för de anställda. Vi är ett snabbväxande företag och uppskattar när administrativa saker är så enkla och automatiserade som möjligt. Med Mynt kommer alla kortköp automatiskt in i vår bokföring, och det är enkelt att snabbt få en överblick av företagets alla kort, och hur mycket som spenderas. Kvittohanteringen och bokföringen är nu väldigt mycket enklare och smidigare. En modern tjänst i framkant som är perfekt för bolag som vill minska admin och få bra kontroll på sina utlägg.
— Upsales
logoNetJobsCardTestimonialOnGreen
Vi började använda Mynts företagskort istället för vårt tidigare betalkort och vi är mycket tacksamma för det. Det var smidigt att komma igång och genom att vi använder kopplingen till Fortnox sparar vi nu en massa tid på minskad administration samtidigt som vi har bättre koll på de inköp och utlägg som företaget gör. Jag gillar också att det går fort att få nya företagskort till våra anställda när vi behöver, till exempel när vi har en ny anställd som börjar. Vill vi gå igenom våra utgifter, är allt samlat med bra översikt i plattformen. Kan varmt rekommendera Mynt till andra företag.
— Netjobs
Kom igång med Mynt
Boka demo eller bli kontaktad av våra experter.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, marknadsföra oss bättre och förenkla vår tjänst. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår
Integritetspolicy.