Snabb och enkel fastighetsfinansiering

Du kanske har en fastighet med övervärden, ett byggprojekt som du är mitt i eller går i planer på att förvärva en hyresfastighet. Då vill vi prata med dig!

Snabb och smidig fastighetsfinansiering, fastighetslån och byggnadskreditiv

Mynt erbjuder en snabb och enkel tjänst för finansiering till växande små och medelstora företag. Vi har digitala verktyg för att göra processen snabb och smidig även för fastighetsfinansiering, såsom fastighetslån eller byggnadskreditiv.

Med Mynt kan företaget finansiera sig i ett tidigare skede och med en högre belåningsgrad än traditionella banker. Detta möjliggör en snabbare tillväxt, bättre avkastning på eget kapital och gör det möjligt att tacka ja till fler affärsmöjligheter.

Vi gör en individuell kreditbedömning baserat på redovisningsdata, kontohistorik och tillgångar i bolaget. Vi ger alltid personlig service vid fastighetsfinansiering. Baserat på ditt företags förutsättningar tar vi fram en finansieringslösning baserat på företagets återbetalningsförmåga, önskad löptid och tillgängliga säkerheter.

Fastighetsfinansiering

Löptid: 3 månader till 5 år

Belopp: 500 Tkr – 5 Mkr

Årsränta: från 8%

Säkerheter: Beroende på situation kan någon eller en kombination av följande säkerheter bli aktuellt: pant i fastighet, moderbolagsborgen, personlig borgen eller företagsinteckning.

Kom igång med Mynt idag

Att registrera sig är gratis, inte bindande
och påverkar inte kreditvärdigheten.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, marknadsföra oss bättre och förenkla vår tjänst. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i våra Integritetspolicy.