Finansiering ska vara
smidigt och schysst.

Vi har skapat en tjänst designad utifrån små bolags behov. Genom att utnyttja data som redan är tillgänglig, med en intelligent plattform, kan vi göra en snabb kreditbedömning och automatisera de flesta manuella steg. Det gör processen enkel och transparent. Vi har inga krångliga formulär, och vi visar vår bedömning av ditt företags kreditutrymme direkt. Vi har även automatiserat återbetalning och även bokföring för de system vi stöder. För företagare innebär det en snabb och enkel tjänst. För de flesta företag blir vår finansiering mycket kostnadseffektiv i jämförelse med andra aktörer. Vi har en tydlig avgift och aldrig någon bindningstid.

Vår resa

Mynt startades 2017 av ett team med erfarenhet av att både utveckla och växa digitala finansiella tjänster. Som företagare känner vi också väl till komplexiteten för små företag att få lån. Både de långsamma processerna hos traditionella banker och de höga avgifterna från diverse finansbolag. Vi var övertygade att det med den digitala data som finns tillgänglig, i synnerhet i bokföringssystem, går att göra en helt digital produkt, utan formulär eller pappersarebete. Med en intelligent kreditbedömning, kan vi dessutom erbjuda lån till fler företag, och med bättre villkor än konkurrenterna. Mynt har flera externa delägare däribland Svea Ekonomi. Mynt är registrerat hos Finansinspektionen och är medlem hos Findec och SUP46.

Vilka är vi?

Emil KühnerBusiness development
Daniel AnkarcronaCustomer Success
Peter NilssonDeveloper
Ella TörnqvistCreative designer
Magnus WidebergCTO, Head of Tech
Johan ObermayerCOO, Risk & Operations
Omar TümerHead of Credit
Lovisa AronssonMarketing
Edvinas DaugirdasTechnical lead
Baltsar SahlinCEO, Business Development

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, marknadsföra oss bättre och förenkla vår tjänst. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i våra Integritetspolicy.