Vanliga frågor

... eller ring oss på 010 198 0300 / emaila oss på info@mynt.se

Mynt finns till för att erbjuda finansiering och finansiellt tjänster till företag, stora som små. Vi använder senaste teknologierna och säkerhetssystem för att på ett enkelt och smidigt sätt kunna erbjuda våra tjänster till bästa möjliga villkor. Vi strävar efter att automatisera allt vi kan för att öka smidigheten och minimera krångel för dig som kund!

Vår tjänst är väldigt enkel. Du registrerar dig en gång genom att svara på några frågor om ditt företag. Därefter presenteras du med en tillgänglig kredit som du kan göra uttag ifrån när du än vill. Du gör uttag antingen som ett företagslån eller som fakturalån. Om du primärt tar betalt av dina kunder via kort, banköverföring, eller dyl rekommenderar vi företagslån. Om du tar betalt via faktura föreslår vi istället vår tjänst för fakturalån. Du ser alltid villkoren tydligt innan varje uttag.

Ladda ner appen i Apple App Store (för iPhone) eller Google Play Store (för Android). Öppna appen och registrera sen företaget enkelt via mobilt BankId. När du är inne i appen beställer du ett kort på "Card" fliken. Kortet levereras till ditt företags registrerade adress inom någon dag. När du har fått kortet, eller om du redan har ett kort sen innan, kopplar du enkelt ihop det med appen genom att skanna QR koden på baksidan.

Kom igång med Mynt idag!

Att registrera sig är gratis, inte bindande
och påverkar inte kreditvärdigheten.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, marknadsföra oss bättre och förenkla vår tjänst. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i våra Integritetspolicy.