Vanliga frågor

... eller ring oss på 010 198 0300 / emaila oss på info@mynt.se

Vanliga frågor

Mynt finns till för att erbjuda finansiering och finansiellt tjänster till företag, stora som små. Vi använder senaste teknologierna och säkerhetssystem för att på ett enkelt och smidigt sätt kunna erbjuda våra tjänster till bästa möjliga villkor. Vi strävar efter att automatisera allt vi kan för att öka smidigheten och minimera krångel för dig som kund!

Vanliga frågor

Vår tjänst är väldigt enkel. Du registrerar dig en gång genom att svara på några frågor om ditt företag. Därefter presenteras du med en tillgänglig kredit som du kan göra uttag ifrån när du än vill. Du gör uttag antingen som ett företagslån eller som fakturabelåning. Om du primärt tar betalt av dina kunder via kort, banköverföring, eller dyl rekommenderar vi företagslån. Om du tar betalt via faktura föreslår vi istället vår tjänst för fakturabelåning. Du ser alltid villkoren tydligt innan varje uttag.

Vanliga frågor

Anmäl dig online för att komma igång på bästa möjliga sätt. När du är inloggad i tjänsten sätter du upp ditt team och beställer kort till de som ska ha ett. Korten levereras till ditt företags registrerade adress inom några dagar. När ni har fått korten, laddar användaren ner Mynt appen och kopplar enkelt ihop kortet med appen genom att skanna QR koden på baksidan.

Kom igång med Mynt idag

Att registrera sig är gratis, inte bindande
och påverkar inte kreditvärdigheten.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, marknadsföra oss bättre och förenkla vår tjänst. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i våra Integritetspolicy.